Nyhet!
Mitt liv som Bohusläns matmamma.
Mitt liv som Bohusläns matmamma beskriver mina upplevelser under den 57 år långa resan bland den bohuslänska befolkningen från ön Asperö i söder till Hogdals-Nordby i norr. Att få förmedla den bohuslänska mathistorien till så många av landskapets invånare, ser jag som en stor lycka.

Under min tid som hemkonsulent packade jag bagaget fullt med mest bohuslänska råvaror. Att ratta bilen genom det vackra landskapet gjorde resan till en upplevelse. Väl framme möttes jag ibland av hundratalet deltagare som ville höra om och smaka på mina maträtter. Prat, skratt och glada kommentarer, vad kan man mer önska.

Så kom åren på Bohusläns Museum och dess matservering. Glada gäster som varje dag fick veta varifrån råvarorna hämtats och hur de tillagats. Serverades nylagat och fräscht. Livet på museikaféet finns skildrat i boken. Förhoppningsvis kan boken ge inspiration att slå vakt om den gamla bohuslänska matkulturen.


Boken kostar 220 kr. Kontakta Barbro via mail kaprifoldesign@telia.com eller telefon 0303-50149 för närmare upplysningar om var man kan få tag i boken.